.

2011-11-30



Det brast för mig ikväll, att hålla huvudet högt och tänka det kommer gå bra, det är inga problem, det är lätt till en viss gräns, men sen kommer känslorna som en explosion och du kan inte sluta gråta, det går bara inte. Man undrar om tårarna någonsin kommer ta slut, men det gör dom inte.

 


Rubrikvafan

2011-11-28
Hejsan!
Den här helgen har vart braa, fredag var J hit och fixade högtalaren på min bil som pajjat sen typ..ett år tillbaks. Sen drog vi ut och körde haha! Lörda blev det fullt upp, vilket jag inte hade räknat med, okej jag sov typ halva dagen, sen skulle det städas, handlas osvosv. Sen blev det fest på lördagkvällen, trevligt ^^ Träffade Porrkatten i söndags (HEHEHE) och hade riktigt intressanta konversationer, snart måste vi dra en filmkväll!

Har börjat praktisera på förskolan nu, allt känns bra, lite trött bara men! Har som fullt upp på dagarna och kvällarna kan man säga, tränar dom flesta kvällarna i veckan, bara tors och fre jag inte tränar. Jävla träningsnarkoman man blive, det är ju fan bara brade!

Flygkrash

2011-11-27
Jag drömde om att jag såg ett flygplan krasha inatt, jag har gjort det förut också. Jag har sökt omkring för att hitta en tolkning till drömmarna, det handlar om att man har alldeles för höga krav på sig själv, och att jag är rädd för att inte uppfylla målen. Det har också att göra med brist på förtroende, att jag inte kommer att lyckas, att jag är negatvit inställd på mina höga krav.

Asså mjaa det beror på helt hur man ser det, jag har inte så jättehöga krav på mig själv just nu. Läste också att det kan ha och göra med känslor och att det är något som inte stämmer och sånt, vilket jag tror mer på. Jag känner att jag är i en sån fas i livet just nu, jag vet inte riktigt vad det är som pågår och händer, ren osäkerhet. Men det går över. 
Det finns ju hundra olika tolkningar, så jaa. 
Kan ju ha med fobier för flygrädlsa att göra också, det är ju mest uppenbart?

Dö.

2011-11-27
Jag är förvirrad, förbannad på mig själv och skäms.
Usch.

Hehey

2011-11-25
Fredag idag dåva!
Fyfan vad dåligt jag sov inatt, Fox fel, han hoppade upp i min säng flera gånger inatt, och så lade han sig uppe vid min kudde flera gånger, haha asså vad är det som händer? Släppte ut han från mitt rum tillslut så jag fick sova! Jag hade ställt klockan på halv nio i morse också, för jag skulle vara duktig och kliva upp vettig tid, men jag kom inte ens upp ur sängen så jag låg kvar till halv tolv och sov. Var så jävla trött. Hövva, jag hatar att vara trött, men det går inte att komma undan nu när det är höst, och snart ska bli vinter, är alltid trött konstant då.
Ska äta nere hos mamma ikväll, och hon hade önskat Pannacotta till efterrätt, så då gjorde jag det igårkväll, jag tror att det blev bra haha? Det återstår att se ikväll :)
Var på stan idag och köpte biljett till Rock on the docks som är på fjällräven center imorgon kväll, komma nog bli niice ^^
Vet inte vad som händer resten av dagen/ kvällen, det märks väl.

Det spökar visst!

2011-11-24
Asså jag kan inte få det mer bekräftat nu. För en stund sedan hoppade Fox upp i min säng, han såg rädd ut. Varpå jag hörde något som tassade på golvet, jag trodde garaterat det var Brumma. Men hon var inte i mitt rum, sen hörde jag något som fnös lite, det var inte Fox. Så vet ni vad jag tror, i alla fall till typ 80%? Att det är någon av våra katter som spökar i mitt rum, antingen Baggan eller Mårriz, tror mest det skulle vara Mårriz, eller varför inte båda två? Men endå så förstår jag inte varför Fox blir så rädd. Jag vet inte, jag är inte så värst rädd efter att jag hörde att det tassade i mitt rum, och om det var en människa skulle det låta mycket mer. 
Skulle vilja veta!

Äre någon av er som tassar omkring i mitt rum? <3


Oskar, den blinda katten

2011-11-24
HerreGUUUUUD vad sött!!


All That Remains

2011-11-24

Don't touch me, I don't wanna feel your skin
I know that you're only gonna hurt me
I hear you I don't wanna do it again
Cause we both know, this is not a passage way
http://www.youtube.com/watch?v=iJTUSrgWW5Y&ob=av2e

Morgondag

2011-11-24

Bläckvard: Varför göra något idag när du kan skjuta upp det till imorgon?
Herr Krabba: Vad är idag om inte gårdagens morgondag!

-

2011-11-23
Pappa ringde från frankrike för några timmar sedan:
Jag: Hur är det med dig då?
Pappa: Ja jag lever!
Haha vilken jäkla tur!
Jag såg att vi hade nachos i skafferiet, så jag ska göra mig en specialare ikväll! Mamma brukade göra det förut. Man lägger nachos på en plåt, sen lägger man salsa på dom, sen så tar an ost och lägger den ovanpå salsan (Åh är verkligen sämst på att förklara) sen skjutsar man in det i ugnen i 5 minuter, sen brukar man ha typ gräddfil till om man vill. - Så det är min syssla ikväll, komma bli asgott! =)

Onsdag

2011-11-23
Jadu idag händer det inte mycket. Haha jag drömde om att jag sov till klockan 16:00, men jag klev upp vid 12:00 ;) Har ätit frukost och gått med Fox, har sån jävla träningsvärk idag så jag vete fan om jag ens orka göra något produktivt idag endå så. Ska ner till mamma och äta vid fyra. 
Är på mycket bättre humör idag också, behövde sömn. Men det är så lustigt det där, jag sover över 8 timmar men är fortfarande trött. Det spelar ingen roll hur länge eller hur lite jag sover. Jobbigt, men aja är så van med det där på hösten och vintern, blir som en mullvad då. 
Nä jag ska nog bara sitta vid datorn, titta på tv och vänta på att dra ner till mamma. Blir väl om en timme det.

Fångar dig!

2011-11-22
Haha jag såg ett avsnitt i förrgår med Svapbob fyrkant. Svampbob hade bestämt sig för att flytta till manetfältet och bli en utav maneterna. Patrick var helt förstörd förstås. Varpå han jagar Svampbob med en håv, och säger att han ska ha Svampbob som trofé i en glasburk. 
Haha skulle fan också göra så om någon av mina vänner flytta xD

True story!

2011-11-22



Tisdag

2011-11-22
Ååå vad skönt och sova i sin egen säng <3 Sov som en stock inatt asså! Var på stan idag och tog en fika med Cilla :), sen for jag hem och skulle fixa mat, sen började jag plötsligt känna mig less och trött, humöret bara sänktes, tråkigt att det ska bli så - inget man kan rå för. Lite musik så skare nog bli bättre, och kanske ta något och äta! =) Har varit och tränat ikväll också, känns riktigt bra.
Vill komma på något vettigt att blogga om, men är vääldigt inspirationslös just nu, uhu.

Sparzanza

2011-11-22

I'm not your devil and I'm not your god
But I'm deep inside your weakened heart

http://www.youtube.com/watch?v=Obza3KZUZm0

Hemma

2011-11-22
Jani kära vänner, jag är hemma i Öhvik igen. Det blev en snabb visit, morfars operation blev framflyttad. Så nu är jag hemma med käraste Fox, drog och tränade en sävng också ikväll. SVINHALT ute, lite otäckt.

Söndag

2011-11-20
Hejsan!
Blev väckt av pappa som rignde mig idag, vid typ halv tolv haha. Han ska ju åka till Frankrike och jobba han. Sen fick jag reda på att morfar inte skulle operera sig förrän på onsdag, så jag åker hem redan imorgon. Snabb visit, men vafasen, det har vart riktigt trevligt :) Vi for in till Gränby Centrum idag och kikade lite, jag köpte mig en lipsyn och en concealer, jag hoppas verkligen att concealern inte är en besvikelse! Måste prova den sedan.
Dom säger att det kommit lite snö uppe i norrland, men den har förmodligen smält bort den haha.


List

2011-11-20

Senaste

Låt du hörde: Umm.. kom inte ihåg
Film du såg: Kom inte ihåg det heller x)
Mat du åt: För några timmar sedan - Köttfärslimpa o potatis
Kram: Typ igår!
Puss: -
Känslan: Trötthet
Resa: Jadu igår, satt i 6 timmar i en buss till morfar
Glädje: Är väl glad hela tiden, men när jag var riktigt glad..hmmm måste vart typ för ett tag sen
Dröm: Hahah jaaa, för några dagar sedan drömde jag om att Jockes bil blivit en kartong haha
Person du träffade: Typ Kerstin
Personen du pratade i telefon med: Stina
Personen du fick sms av: Jocke
Gången du åt 7-eleven korv: Har aldrig ätit dee
Gången du var utomhus: Idag
Saken du köpte: Bra fråga..

Allmänt
Ska bli skoj: Till helgen hoppas jag :)
Ska inte bli skoj att: Jadu..
Sparar till: Tatuering, men det går inte så bra asså
Pålägg som gäller: Haha är urkass på det där
Önskar att jag var bättre på: Motivation
Dagens dryck: Cola såklart!
Vad saknar du: Mina vänner!!!
Tre band/artister: Volbeat, SOAD, BFV
Vad har du gjort idag: Typ inget, körde till affären fram och tillbaka för morfar och Kerstin skulle handla
Brukar du svära mycket: Yep
Hur tidigt stiger du upp: Stiger aldrig upp tidigt
På helgerna: Är jag oftast med mina vänner
Vad ska du göra ikväll: Vene
Hur många timmar sover du per natt: Olika 
Vem är snyggast i världen: Oh, svår fråga där.
Vad är det för veckodag: Söndag
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Hmm..
Favoritplagg i garderoben just nu: Vene
Längd: 167?
Vikt: Vene
Byter gärna garderob med: En rockstjärna
Byxa eller kjol: Byxa
Senast utlästa bok: Harry Potter och de vises sten
Mitt rum kan beskrivas som: Awesome!
Mig själv med tre ord (just nu): Trött, tankspridd och less
Jag tränar: Då och då typ
Jag ville bli när jag var liten: Vetrinär eller hure nu stavas, orka inte kolla upp..



Marilyn manson

2011-11-19
See a new beginning rise behind the sun
We could never catch up to them as fast as we run


.

2011-11-19

Hej och hå

2011-11-18
Hejsan!
Nu sitter jag i vardagsrummet hos morfar och bara chillar. Har suttit i en buss i 6 timmar idag, som faktiskt gick förvånansvärt fort, fast med världens värk i kroppen sen man var och träna igår. 
Vet inte hur länge jag blir här, det återstår att se helt enkelt.

Listan

2011-11-17
[x] Kliva upp
[x] Äta frukost

[x] Långpromenad med Fox
[x] Dra på stan och handla hårfärg och något att äta på bussen 
[/] Packa!

[x] Träna

Sådär då var nästan hela listan gjord, sitter med mörklila färg i håret nu, tror fan det blir niice ^^ Men mitt hår säger inte desamma, haha ojoj vad slitet det kommer att bli. Har verkligen inte packat färdigt än heller, är halvfärdig. Jag hatar att vara halvfärdig med saker. Dags att packa det sista nu då färgen ska värka i en halvtimma drygt.


Update

2011-11-17
Då uppdaterar vi listan
[x] Kliva upp
[x] Äta frukost

[x] Långpromenad med Fox
[] Dra på stan och handla hårfärg och något att äta på bussen 
[] Packa!

[] Träna
Det tillkom en sak till i listan.
Såå om 5 min tar jag bussen in till stan och fixar det där jag ska handla!

Idag!

2011-11-17
Så då har man lyckats med att sova liite väl för länge idag. Vakna kvart över tolv, nu ska man bara ta sig upp ur sängen.. sen lär man gå upp, titta på tv och sitta vid datorn i typ en eller två timmar innan man kommer sig för att göra något. Idag ska jag:
[] Kliva upp
[] Äta frukost
[] Långpromenad med Fox
[] Packa!
[] Träna

Haha ja just, jag blekte mitt hår igår, och det ser förjävligt ut :D Tur man inte är rädd det, att håret kommer se ut som en katastrof. Måste bleka det en gång till innan jag färgar det en annan färg...tro ja. Vill göra det idag..men jag vet inte om jag orka dra in till stan asså. Beror på hur mycket klockan är då jag är färdig med att gå med Fox.

Tränaträna

2011-11-16
Såå imorgon äre träna och packa som gäller. Ska som vanligt upp vid klockan åtta imorgon bitti och ge kära Fox mat, men sen går jag och lägger mig igen ^^
Åker till morfar på fredag morgon, längtar efter att få komma iväg - fast det är väl på gott och ont det där, man är ifrån vännerna, men dom finns ju kvar :) Jag håller på med en packlista och grejs nu, jag bara måste göra sånna där listor då jag ska på en längre resa, om inte så blir det den tabben jag gjorde då jag for till Metaltown - för lite kläder. 

Waah jag är så jävla pepp på styrketräning nu! Jag är nöjd med min kropp men jag vill skaffa musker, ha en vältränad mage helt enkelt. Och jag ska se till att jag uppnår dom målen också!

Jag undrar

2011-11-16
Hmm...ibland undrar jag om jag en dag kommer ångra saker jag gjort och sagt till människor. Man vet ju som aldrig vad framtiden har ett erbjuda. Ganska bitter fundering egentligen, men. Jag är rädd för framtiden.

Hektisk dag

2011-11-16
Haha när jag vakna mitt på dagen idag hade jag fått 1 missat samtal, det var från min jobbcoach som berätta att hon hittat en praktikplats åt mig på Järveds förskola. Jätteroligt! :) Då skulle något papper fyllas i så då var jag tvungen att ta bussen in till stan, hämta papperet, åka hem igen, be någon på förskolan fylla i papperat, sen var jag tvungen att åka in till stan igen och lämna papperet till min coach. Haha fyfasen vilken fram och tillbaks, man skulle haft en bil. 
Sen träffade jag Emelie en sväng ikväll också, trevliigt som alltid ^^ Nu håller jag på att bleka håret, haha håret har en ytterst skuum färg på sig just nu XD


Heejs

2011-11-16
Väckarklockan är ställd på 08:00 imorgon, och det är för att Fox (min hund) ska få sin mat en redig tid och inte klockan tolv eller ett på dagen då jag vanligen kliver upp. Jag får dåligt samvete över att han inte får mat på morgonen, han är ju mer van med det än att han ska få det mitt på dagen. Så det är på tiden att man kliver upp på morgonen och ger han mat, så är Fox nöjd i alla fall. Sen kan jag bara gå och lägga mig och sova igen. För jag kommer vara som en zombie imorgon, med tanke på att klockan är 2 på natten nu och det är 6 timmar kvar tills jag ska kliva upp. Haha kommer ge Fox mat i sömnen xD

Nä nu ska jag sova. Trött och huvudvärk, inte någon fin kombination. 


Börjat träna!

2011-11-15
Jag har börjat träna, jag? träna? Det var just det jag tänkte då jag åkte till Brux idag med Jocke. Man kommer sig aldrig för att träna när man säger att "Nu ska jag börja träna". Men det är roligare med sällskap, man får mer motivation också, jag är förvånad att Jocke och jag ens kom oss för att dra på Brux och träna, men vi gjorde det. Nu då jag har ett gymkort för en månad så ska jag fan se till att träna också. 3 eller 4 gåner i veckan! Det beror ju på vad man har planerat på veckorna men. Så nästa dag jag ska träna blir troligast på torsdag om jag är hemma då.
Är fan glad att man han kommit igång, faktiskt. Tillslut så. Jag tänker fan inte ge upp träningen heller.
Sen har jag ju turen att jag har ju en hund som ska promeneras också, så det blir långpromenader framöver!


Åker till morfar o Kerstin!

2011-11-14
Jani mina vänner, någon gång denna vecka beger jag mig till Östhammar till käraste morfar och Kerstin. Kerstin ringde mig i lördags och frågade om jag ville komma, dom skulle betala resan ner, jättesnällt! Morfar ska operera sig och så, så Kerstin ville ha sällskap då hon skulle bli ensam där hemma. Jag får ju liite dåligt samvete då jag sagt sen förra året att jag ska komma och hälsa på dom. Men det har inte funnits tid och pengar till det. Jag ska komma i samma veva som morfar ska operera sig, men dom har inte fått reda på vilken dag än. De skulle förmodligen få reda på det imorgon, så då åker jag väl troligtvis på onsdag eller torsdag.


Videos

2011-11-14
Lite videoklipp från helgen. Ha inte allt för hög volym då ni ser videosarna ..jag och mina cpskratt...







.

2011-11-14
“You is kind. You is smart. You is important.”
― Kathryn Stockett


Tumblr

2011-11-14
Ja just, glöm inte att besöka den sida jag är inne mest på. Tumblr. Här är min:
http://soulweepwer.tumblr.com/

Oont

2011-11-14
Fasen vad ont man har i halsen då, framför allt då jag sväljer. Men det onda börjar släppa lite nu i alla fall. Det är inte trevligt. 
Svinhalt ute har det också varit, fyfasen. Jag skulle till J ikväll, och jag gled med bilen för fasen nästan hela vägen till honom x) Så vi har vart ute och åkt lite ikväll och så har vi sett film - trevlig kväll! =) Det var dock inte halt nu då jag for hem för det hade blivit varamre ute, fail.
Jag sitter och tittar på den svenska filmen Kopps nu, haha asså det är så rolig och pinsam. Tycker då jag! Jag ska väl komma mig för och gå och lägga mig snart också. Måste verkligen vända tillbaks dygnet. Good luck sherlock säger jag bara...

. .

2011-11-13

 


Lista

2011-11-13
Ditt namn? Frida
När fyller du år? - 4 Mars 1992
Vad har du på dig just nu? - Pyjamas
Vilken årstid är bäst? - Sommar!!
Vad är du bra på? - Hum..vene
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Typ själv? Vet ju fan inte mer x)
Har du kysst någon idag? - Nope
Är du en bra pojk-/flickvän? - Ingen aning :O
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Ne.
Har du ett förhållande? - Ne
Är du romantisk? - Kanske
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Jaa
Har du lekt med någons känslor? - Nä det hoppas jag inte
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Just nu - singel.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nä, och skulle aldrig komma mig för och göra så heller
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Vet inte
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Haha nä!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nope
Är du singel? - Japp
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Mjaaa
Har du varit kär i någon? - Nope
Är du kär i någon? - Nej
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Jaaa!
Vad har du gjort idag? - Int naaa
Har du varit glad idag? - Dagen är inte slut än
Har du varit ledsen idag? - -
Har du gjort något bra idag? - Haha nä inte ännu
Vad händer imorgon? - Vet inte :O
Vem ringde du senast? - Pappa förmodligen
Vem ringde dig senast? - Pappa
Vem sms:a till dig senast? - Joel
Vem sms:a du till senast? - Joel
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook, emocore
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Jadu, typ igår
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Nyss
Lyssnar du på musik just nu? - No
I så fall, vilken låt för tillfället? -
Vad har du för skostorlek? 39
Kommer du överens med dina föräldrar? - Ja, och det är jag glad för
Din hårfärg? - Svart
Hur svarar du i telefonen hemma? - Haha jag svarar fan aldrigi telen hemma
Hur svarar du i mobilen? - Beror på vem det är som ringer
Sov du ensam inatt? - Japp
Vad gjorde du kl 08 imorse? - Sov
Vad var det senaste någon sa till dig? Hejdå!
Drömmer du mardrömmar? - Adå
Favoritgodis? - Vene
Saknar du någon just nu? - Jodå
Är du blyg? - Lite kanske
Tycker du att du har fin dialekt? - Ne
Vad har du för planer till helgen? - Ingen aning
Sprit, cider, vin eller öl? - Cider!


Lördag

2011-11-12
Hejhej! 
Såå vad händer? Jag vet inte riktigt vad som händer, men det får man förmodligen reda på snart x) Var på stan idag och skulle leta farsdagspresent, men det gick ju som åt helvete då jag blev så less på folket på stan. Man är så van med att det är lite folk på stan, men idag var det verkligen jättemycke folk :O Det går till en viss gräns sen åker jag bara hem, och det var just det jag gjorde idag, jag tror jag var på stan i en halvtimme innan jag blev les och gick till Nordemans där pappa och Ellen var och tittade på fondväggar :)

Bild på mig med min fiina korsett ^^


La luna

2011-11-12
Jag vet att jag inte är ensam om det. Att man sover dåligt när det är fullmåne, jag sovet dåligt när det är fullmåne, oftast! Det var ju fullmåne härom dagen, fast vet inte riktigt 100% vilken dag det var. Förmodligen så vare igår då jag sov halvdåligt. Men dom här gångerna det är fullmåne ute så ja visst jag sover dåligt, men när jag väl somnar sover jag tungt som en jäkla sten. När jag vaknar känns det som jag gått i ide och sovit en hel vinter, man orkar knappt sätta sig upp i sängen för kroppen är som bly. 
Nästa gång det är fullmåne ska jag notera om jag sover dåligt elle inte. För jag vet inte om det var igår eller förrgår det var fullmåne, för var det i förrgår sov jag jättebra.
Många säger att det där är psykiskt, att man tänker att "åh nu kommer jag sova dåligt för det är fullmåne" men vad jag vet så är det vetenskapligt bevisat att det är så. Det har något med månens dragningskraft att göra? Sen har jag hört människor som blir lite konstiga när det är fullmåne också, jag vet inte hur eller på vilket sätt men det är intressant i  alla fall!



bild från weheartit.


Jao

2011-11-11
Tjaoo
Sitter och väntar på att maten ska bli färdig ^^ Har väl inte hänt något särskilt speciellt idag, var på bilskroten! :)
Ska äta nu, sen ska jag ta bussen till Jocke, om jag hinner x) Det återstår att se.


Fredag

2011-11-11
Hejhej!
Fredag idag, yey. Det är idag ett år sedan jag tog körkortet, och det firar jag med att få köra Jockes bil x) Sitter och väntar på att han ska komma hit snart :) Ska få följa med han på skroten också!
Sov halvdåligt inatt, uuh. Inte kul.

Såå vi hörs senare!


Sucks to grow up!

2011-11-10
Jag vill inte bli vuxen asså, nejnejnej. Jag blev lite småirriterad på mamma idag när jag sa till hon att jag fundera på att färga håret lila, typ mörklila. Protest så det skrek ju om det. Men vadå jag måste väl få se ut som jag vill fan...egentligen. Jag vet att det är svårt med jobb och så, fan vad jag hata att det är så.
Fast ja, tror inte jag är så jättesugen på lila om det är lika krångligt som rött. Att man måste färga om det flera gånger. Men det är snyggt! Jag är sugen på att pierca vertikal på läppen också..angel kiss tro jag det heter? Fast det vete fan om jag passa i.. aja får väl se hur det blir.



Dreams

2011-11-10
Haha många komstiga drömmar inatt x) Drömde typ 3 olika drömmar
Drömde först att grannen hade en tv apparat mitt på tomten, och jag trodde jag kunde sitta där och tjuvtitta på deras tv då dom hade gått och lägt sig. Sen andra drömmen drömde jag om att det hade kommit en jäävla massa snö :O
Tredje drömmen drömde jag om han som sjunger i gruppen Seremedy, umm jag vete fan vad han gjorde i den drömmen xD Kom inte riktigt ihåg!

Här är en bild på Seremedy, bara för att liksom. Såg dom på Getaway i sommar :)



Torsdag

2011-11-10
Hejsaan!
Åh vad jag hatar jag inte kommer på att skriva något intressant. Liksom vem bryr sig egentligen om vad jag gör på dagarna? Det är ju egentligen mest för min skull som jag skriver vad jag gjort på dagarna, bara för att liksom komma ihåg, minnen och jaa. Humhum..
Jag var på stan ida med Cilla och Jocke i några timmar, sen for jag till mamma för att fira Patrik som fyller år :) Nuu sitt jag ba här och vete fan vad man ska hitta på som vanligt.


Text

2011-11-09




.

2011-11-09


Hemma!

2011-11-09
Jaoo då var man hemkommen från mötet som tog typ...10 min. Träffade mormor på stan också så vi tog oss en fika ^^ Så nu ska jag snart bege mig ut med Fox, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Det märks :)


Onsdag

2011-11-09
Gomorron, här sitter en trött chey i väntan på att dra på möte. Jag är så jävla trött på dom här möterna man ska på. Jag har funderat på att skjuta på detta möte då jag inte alls känner mig pigg, men vafan ja vill få det bortgjort. Mitt ene öga är rött sen igår, det ser ju läskigt ut. Fan hur får man bort det där? Det försvinner väl med dagarna förhoppningsvis.
Nu ska jag äta frukost =)
Hörs sedan!


Om mig

2011-11-09
Ja åh vad jag hatar sånt här att skriva om en själv, jag kommer aldrig på något bra att skriva om. Men aja.
Jag heter då Frida Larsson, född 1992 i Örnsköldsvik. Jag bor i ett hus med min pappa, syster, hund och katt. 
Jag lyssnar mest på rock och metal, men kan lyssna på det mesta. Vad gör jag på dagarna, vad har jag för intressen? Ja jag är framför allt med mina vänner på dagarna, men jag har inget emot att vara för mig själv, det kan jag tycka är skönt många gånger. Jag festar, jag är mycket på stan. Jag är som många faktiskt inte vet om väldigt intresserad av bilar och motor, det är något jag kan sitta och prata om i flera timmar. Majoriteten av människorna jag känner är bilintresserade också. Foto är också ett intresse jag har, men det där går i perioder, det känns som att man tappar lusten och så fotar man inte på ett tag, men sen så börjar man ta kort igen. Det brukar oftast vara att jag fotograferar mer på sommaren än på vintern, på vintern finns det inte mycket roligt att fota på tycker jag. Men jag har lite små ideer faktiskt på vad jag kan fotografera och dessutom filma i vinter! Jag är en glad och positiv person, tar dagen som den kommer.

Bloggnamnet kan jag inte riktigt förklara, jag har använt det här namnet förut till en hemlig blogg som jag hade, men som jag tog bort, och jag kominte ihåg hur jag hittade Paperwing, det får förbli en gåta ;)

Kan väl bju på den senast tagna bilden på mig också :)




Nya bloggen

2011-11-09
Får väl se om jag kommer blogga något på denna, det återstår att se! Bestämde mig för att skaffa en ny blogg då min gamla inte riktigt stog för sitt namn, min gamla blogg heter då fridalarssonfoto.blogg.se. Jag lägger knappt upp foton längre utan skriver mer om min vardag och mina tankar, så varför ska jag då ha en sorts fotoblogg då man kan skapa en ny där man kan sattsa mer på sitt vardagsliv.

Så ja vi får väl se hur det här går!




Välkommen till min nya blogg!

2011-11-08


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus